perjantai 31. maaliskuuta 2023

Euroopan unionissa on syytä kehittää ihmisille ihmisarvoinen elämä kansallisvaltioissa, missä ei elämää rakenneta velkayhteiskunnalle ( Siihenhän se 1 Rooma kaatui, EU perustettiin Rooman sopimuksella 1957 ) ja voimakkaampi kansakuntien liitto vahvoina sotilasvaltioina Natoa vahvistaen

Eurovaaliehdokas Lehto Seppo kansakunnallinen historioitsija europarlamenttiin 30.3.2023 https://eurovaaliehdokkaasi-Seppo-Lehto.blogspot.comEuroopan unionissa on syytä kehittää ihmisille ihmisarvoinen elämä kansallisvaltioissa, missä ei elämää rakenneta velkayhteiskunnalle ( Siihenhän se 1 Rooma kaatui, EU perustettiin Rooman sopimuksella 1957 ) ja voimakkaampi kansakuntien liitto vahvoina sotilasvaltioina Natoa vahvistaen
-------------
Suomi on nyt 31.3.2023 Naton jäsen, kiitos muille natomaille:
----- ----------
Suomi siirtyy Ryssälän kiristyksestä Naton 5 artiklan suojaan nyt 31.3.2023 https://Nato-jasenyys-Suomelle.blogspot.com
---

Eurovaaliehdokas europarlamenttiin pyrkivä Seppo Lehto opastaa äänestäjiä ihmisarvoisempaan politiikkaan = toimenpiteisiin. Turhaa ihmiset kaihtavat "politiikkaa" kun kuitenkin ovat "toimenpiteiden" kohteita, halusivat tai eivät?

--------
Työelämän 🙂 ulkopuolelta ei ole motivaatiota monella tehdä yhtään mitään jollei ulosottolakia muuteta ja suojaosuuksia nosteta kunnolla. Sieltä se reservi tuli si käyttöön jos annettaiisin järjen toimia. Vai kuinka moni tekisi virallisia hommia jos saman saat tekemättä 😉?
-----
Eri foorumeilla olisi syytä ottaa itsestäänselvät asiat julki käsittelyyn ilman vaientamisia, kuten kävi vihdoin ja viimein moskovan imperialistisen miehittäjäsotarikollisen roistovaltion kanssa: https://Nato-jasenyys-Suomelle.blogspot.com
--- 
Työelämän 🙂 ulkopuolelta ei ole motivaatiota monella tehdä yhtään mitään jollei ulosottolakia muuteta ja suojaosuuksia nosteta kunnolla. Sieltä se reservi tuli si käyttöön jos annettaiisin järjen toimia. Vai kuinka moni tekisi virallisia hommia jos saman saat tekemättä 😉? 
 -----------

Suomi on nyt Natomaa Turki vahvistettu juuri ennen vuorokauden vaihtumista Suomen natojäsenyys.
Elämme nyt turvallisemmassa Suomessa.
Seuraavaksi aluepalautuksia ja maamme puolustuskyvyn palauttaminen Jäämereltä Laatokalle, Suomenlahden saarillemme, mitkä toki pitää palauttaa ensin miehittäjä-Ryssän loisinnan alta kuten Ukrainalle Krim ja muut alueet, sotakorvauksineen korkoa korolle periaatteella.

Uutisvirrasta poimittua itsestäänselvää asiaa: 

"Nato-jäsenyyden myötä ydinasepelotteesta tulee osa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan arkipäivää. Ulkopoliittinen instituutti ja Tampereen yliopisto ovat käynnistäneet tutkimushankkeen, jossa arvioidaan Naton ydinasepelotetta ja sen vaikutuksia Suomelle."


Seppo Lehto historioitsija Tampere Suurempi voimakkaammi Suomi 31.3.2023 alkaen

Eurovaaliehdokas Lehto Seppo kansakunnallinen historioitsija europarlamenttiin 30.3.2023 pic3-----------------------

Unkari vahvisti alkuviikosta maananantaina ja nyt torstaina viime minuuteilla Turkki Suomen natojäsenyyden: :

--------------


-------------------
Ukraina seuraavaksi Naton jäseneksi ;)

Kuolema miehittäjä-Ryssälle kaikilla miehittämillään alueilla
https://Occupied-territories-back.blogspot.com


----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti